ESTHER APITULEY

ALT VIOLISTE

Interviews Esther Apituley Altvioliste

RTV N-H Interview met Esther Apituley!

 

rtvnhBeluister het leuke en informatieve interview met Esther Apituley. Esther is na de intro van Brigitte Kaandorp (vanaf 35.00) aan het woord. Klik hier

Esther Apituley interview met Dieuwertje Blok bij 5op2

5op2Talkshow. Het thema van deze week is liefde. Waarom maakt liefde gelukkig? Hoe selecteren je hersenen je grote liefde? Wat zijn de verborgen signalen die we elkaar geven als we zoenen en vrijen? Dieuwertje Blok praat met wetenschapsjournalist Mark Mieras. Verder een gesprek met Esther Apituley, die haar hart heeft verpand aan de altviool. In 5op2 vertelt ze waarom ze veel meer mensen enthousiast wil maken voor dit instrument én voor de klassieke muziek.

Lees meer...

Esther Apituley interview bij Kunstof TV

kunststof logo vierkantVioliste Esther Apituley wil graag dat mensen, en kinderen al helemaal, in de ban raken van klassieke muziek. Daar werkt ze hard aan in haar concerten en met speciale programma's. De altvioliste en hoofdvakdocente aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam houdt dan ook van variatie in haar voorstellingen. In Kunststof TV treedt Esther Apituley op met pianist Jeroen Bal en met kunstfluiter Geert Chatrou.

Lees meer...

Programmering Viola Viola Festival 2014

  • VIOLAVIOLA Festival 2014 - Viola Viola Festivalbutton1
  • VIOLAVIOLA Festival 2014 - Viola Viola Festivalbutton2
  • VIOLAVIOLA Festival 2014 - Viola Viola Festivalbutton3